Welkom

Beste kunstliefhebbers,

Jardin de Fair ’21 is voorbij! Alle schilderijen, tekeningen, sculpturen, beelden… hebben het domein verlaten, met uitzondering van enkele werken die door het ziekenhuis zijn aangekocht om permanent deel uit te maken van het Dr. Guislain-patrimonium.

We kijken terug op een geslaagde tentoonstelling met een 70-tal kunstwerken verspreid over de Guislain-site. Een echte Jardin de Fair-fan laat zich blijkbaar niet tegenhouden door het barslechte oktoberweer, een maand lang mochten we tal van kunstliefhebbers ontvangen waarbij niet minder dan 200 mensen een gegidste tour kregen aangeboden.

Ook deze editie werd traditioneel afgesloten met een veiling waar heel wat werken van eigenaar veranderden. Het goede doel “Param Mitra Sadan “ mocht dankzij deze verkoop het mooie bedrag van €350 ontvangen!

We willen graag alle deelnemers en medewerkers van harte bedanken voor deze artistieke samenwerking en interesse. We zien jullie graag binnen 2 jaar terug bij de volgende editie van Jardin de Fair. Graag tot dan!

 Namens de werkgroep Jardin de Fair